Portada > Actualitat > Notícies > Nous plans d’ocupació a l’Ajuntament de Piera

Nous plans d’ocupació a l’Ajuntament de Piera

28/05/2019

Es posa en marxa un procés de selecció per a la contractació de 15 persones desocupades a partir del mes de juliol

L’Ajuntament de Piera, en el marc dels Programes complementaris de millora de l’ocupabilitat 2019-20 i 2019, de la Diputació de Barcelona, contractarà, a partir del proper mes de juliol, quinze persones desocupades,  per a realitzar diferents tasques a la corporació municipal.

Les persones que vulguin presentar-se a la convocatòria han d’estar inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupat (DONO) i no cotitzar en cap dels règims de la Seguretat Social. També cal no haver participat en altres plans d’ocupació o programes de foment de l’ocupació de l’Ajuntament de Piera durant els 12 mesos anteriors a la convocatòria.

 Els llocs de treball que s’ofereixen són els següents:

  • Tres auxiliars administratius
  • Un/a  operari/ària per realitzar tasques mediambientals
  • Un/a operari/ària de manteniment de l’enllumenat públic
  • Un/a operari/ària per vigilar la zona blava.
  • Tres paletes
  • Tres operaris/àries de manteniment
  • Tres operaris/àries de neteja

El personal administratiu donarà suport al Servei d’Ocupació Local, a la Brigada i a Serveis generals; l’operari/ària  de tasques mediambientals estarà ubicat a la deixalleria per a realitzar la recollida selectiva porta a porta i també podrà participar en campanyes específiques de sensibilització de la població; la persona que realitzi el manteniment de l’enllumenat públic vetllarà per l’estat de l’enllumenat de tot el municipi, tant del nucli com de les urbanitzacions; un altre treballador/a  farà de vigilant/a de la zona blava de l’àrea comercial; finalment, nou persones més reforçaran la Brigada municipal per a realitzar tasques de manteniment de voreres, locals socials i de neteja viària als carrers i de zones verdes.

 El termini de presentació de documentació per optar a aquests llocs de treball finalitzarà el 10 de juny.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Ocupació