Portada > Actualitat > Notícies > Suport a les famílies amb l’educació dels infants

Suport a les famílies amb l’educació dels infants

03/06/2019

L’escola Herois del Bruc va acollir una xerrada de la sociòloga i educadora Alba Castellví destinada a persones a càrrec de nens i nenes fins als 12 anys

El passat dijous 30 de maig, la sociòloga i educadora, Alba Castellví, va oferir una xerrada a l’escola Herois del Bruc sota el títol del llibre que ella mateixa ha escrit: Educar sense cridar. La xerrada-debat estava destinada a pares, mares i persones a càrrec d’infants fins a 12 anys. S’hi van tractar temes com: què podem fer per evitar haver de dir les coses vint vegades perquè els nostres fills ens facin cas; què hem de fer quan tenen mandra, quan no assumeixen les seves responsabilitats? o què hem de fer davant les protestes i rebequeries.

Durant una estona es van compartir experiències i es van proposar idees concretes, estratègies i instruments per fer-hi front d’una manera tranquil·la i conscient. La participació dels assistents amb el plantejament de dubtes del dia a dia va fer que l’activitat fos profitosa i amena amb l’aprenentatge de recursos per aplicar a l’educació dels infants a casa.

Aquesta activitat, organitzada per l’AFA Herois del Bruc  amb el suport de l’Ajuntament de Piera i la subvenció de la Diputació de Barcelona, forma part del catàleg d’activitats que ofereix la Diputació per donar suport a la funció educativa de les famílies. A partir del treball conjunt dels ajuntaments amb les AMPA i els centres educatius, s'aposta per estimular la participació reflexiva, el debat i l'intercanvi d'experiències dels pares i mares, amb propostes informatives, formatives i d'orientació-acompanyament.

Arxivat a: Educació
Xerrada Educar sense cridar
Xerrada Educar sense cridar
Xerrada Educar sense cridar