Portada > Actualitat > Notícies > El Mercat de la Fruita Dolça s’ofereix tots els diumenges d’estiu

El Mercat de la Fruita Dolça s’ofereix tots els diumenges d’estiu

20/06/2019

De juny a setembre, els visitants poden adquirir a les diferents parades fruites de temporada com el préssec autòcton de la Fortesa

Aquest mes de juny s’ha posat en marxa una nova edició del Mercat de la Fruita Dolça de Piera. Es tracta d’una proposta que s’ofereix tots els diumenges d’estiu i que continuarà fins a mitjans del mes de setembre. L’horari és de 9 a 14 h, i s’instal·la a la vorera del costat de la rotonda de la B-224 en direcció a Capellades, al costat de l’accés dret del polígon industrial.

El Mercat vol promocionar les fruites de temporada i, principalment, el préssec autòcton de la Fortesa, amb denominació d’origen Penedès, un producte conreat a les vinyes dels pagesos pierencs i amb un alt valor qualitatiu des d’un punt de vista tant aromàtic com gustatiu.

Arxivat a: Promoció econòmica
Mercat de la Fruita Dolça

Arxius adjunts