Portada > Actualitat > Notícies > La Festa de la Diversitat arriba a la seva 13a edició

La Festa de la Diversitat arriba a la seva 13a edició

27/06/2019

L’Ajuntament signa un conveni amb l’entitat organitzadora per donar suport a l’esdeveniment, que se celebra el primer cap de setmana de juliol

El Gall Mullat acollirà, els dies 5, 6 i 7 de juliol, la 13a edició de la Festa de la Diversitat. Es tracta d’una iniciativa que vol donar a conèixer cultures d’arreu del món i fomentar valors com la solidaritat i la diversitat.

Durant tot el cap de setmana hi haurà activitats diverses: des de parades de menjar i artesania d’altres països i cultures, a xerrades que giraran al voltant de la multiculturalitat, com la que oferirà la monja dominicana i escriptora argentina sor Lucia Caram; no faltaran exhibicions de balls, tallers de bachata, capoeira i pilates, la III Gran Gala Diversitalent, presentada pel cantant i animador Txema López, o música a càrrec de grups com Piratas Rumversion, Rolling Vibes Collective, La Clave Perfecta, Tambors Sbombats, Moya Kalongo i Tribu do Choro, entre d’altres.

Amb la intenció de donar suport a aquest esdeveniment, l’Ajuntament de Piera ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Diversitat de Piera. La regidoria de Festes ha volgut reconèixer així la important tasca que fa aquest col·lectiu intentant conscienciar dels riscos d’exclusió social de les persones de cultures foranes i fomentant l’esperit solidari entre la ciutadania. Així mateix, des del consistori també es vol destacar el paper del voluntariat.

El conveni estableix una subvenció de 18.000 € anuals per a l’organització de la Festa de la Diversitat. Aquesta xifra suposa el 80 % del cost total de l’esdeveniment. Des de la regidoria de Festes han considerat necessari donar aquest suport pel fet de tractar-se d’una entitat de caire social, amb una important trajectòria dins el teixit associatiu de la vila, i l’única que treballa per fomentar valors com la barreja de cultures i la diversitat.

Arxivat a: Festes
Signatura conveni Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat

Arxius adjunts

  • Festa de la Diversitat 2019 (PDF, 164 kB)
    Programació d'activitats de la 13a edició de la festa que se celebra els dies 5, 6 i 7 de juliol