Portada > Actualitat > Notícies > El grup Sainom es proclama campió d’Espanya de beatbox

El grup Sainom es proclama campió d’Espanya de beatbox

01/07/2019

L’equip, format per dos joves pierencs, participarà l’any vinent en el mundial que es disputarà a la ciutat de Berlín

El passat 29 de juny es va celebrar la final estatal del desè Campionat d'Espanya de Beatbox (Spanish Beatbox Battle 2019). L’esdeveniment es va fer al Congost de Manresa, dins del festival d'art urbà Stalow Fest, i va comptar amb participants d'arreu del país, que van competir en quatre categories: batalles individuals, en parella, en equip i, finalment, la disciplina de loopstation.

El grup Sainom, format pels pierencs Aïda López i Oriol Mata i per un tercer jove de Sant Boi de Llobregat, en Mario Fernández, es va proclamar campió en la categoria d’equips. Aquest reconeixement els permetrà representar Espanya en el mundial de beatbox que es disputarà l’any vinent a Berlín i en el qual competiran els millors beatboxers del món.

Arxivat a: Joventut
Sainom beatbox