Portada > Actualitat > Notícies > La 13a Festa de la Diversitat repeteix l’èxit d’anteriors edicions

La 13a Festa de la Diversitat repeteix l’èxit d’anteriors edicions

08/07/2019

L’esdeveniment va incloure xerrades, exhibicions i concerts amb la intenció de fomentar valors com la diversitat i la solidaritat entre la ciutadania

Piera va celebrar els dies 5, 6 i 7 de juliol la 13a edició de la Festa de la Diversitat. Els organitzadors s’han mostrat molt satisfets amb la resposta de la ciutadania que, durant els tres dies de l’esdeveniment, ha omplert el Gall Mullat per gaudir de les actuacions i activitats programades. Van tenir una bona acollida el concert de tango que va oferir el grup argentí Esa diablura, la xerrada de sor Lucía Caram sobre el seu projecte Invulnerables i les actuacions de Piratas Rumversion, La Clave Perfecta, l’afrofunk de Moya Kalongo i la bogeria dels Rolling Vibes Collective, entre d’altres.

El concurs Diversitalent va tornar a repetir l’èxit d’anteriors edicions. En aquesta ocasió, el primer premi va ser per a la Gisela Albert en la disciplina de dansa contemporània.

Altres formacions com els Kebuca, que van oferir un concert-dinar diumenge, i els Tribu do Choro van fer arribar la seva alegria al públic assistent. La Festa de la Diversitat es va tancar amb l’elegància d’Aly Alma i el seu tribut a la desapareguda Amy Winehouse.

Les altes temperatures i els xàfecs intermitents del cap de setmana no van impedir la celebració de l'esdeveniment, que va comptar per primera vegada amb una carpa de 30x20 metres que cobria tota la pista.

Així mateix, des de l'organització volen agrair la col·laboració i l'esforç de totes les persones que van participar i van fer possible que la festa es vagi consolidant com un referent a la vila que fomenta valors com la diversitat i la solidaritat.

Arxivat a: Festes
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019
Festa de la Diversitat 2019