Portada > Actualitat > Notícies > Darrers dies d'inscripció en el 43è Concurs de Teatre Amateur

Darrers dies d'inscripció en el 43è Concurs de Teatre Amateur

26/07/2019

Hi haurà premis a les tres millors companyies, a la millor direcció, als millors actrius i actors principals i de repartiment, a la millor presentació escènica i un reconeixement popular

El proper dimecres, dia 31 de juliol, finalitza el termini d’inscripció per participar en una nova edició del 43è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera. Les companyies interessades han d’enviar un correu electrònic a les adreces (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i (Necessites javascript per veure aquest correu-e), acompanyant la sol·licitud d’un breu historial de la companyia, la sinopsi de l'obra, una fotografia de qualitat i el repartiment. Recordem que el concurs està obert a la participació de totes les companyies i grups teatrals sempre i quan els seus components siguin amateurs.

Les bases del concurs han patit alguna modificació pel que fa referència a les dates d’inici del certamen. Aquest començarà dissabte 28 de setembre i finalitzarà el 23 de novembre de 2019. Les obres seran seleccionades per una comissió nomenada especialment per a l’ocasió i es citarà els elencs seleccionats el dia 1 de setembre per a concretar l’ordre de les representacions. Aquestes es duran a terme els dissabtes 28 de setembre, 5, 12, 19 i 26 d’octubre, i 2, 9, 16, 23 i 28 de novembre, a les 21.30 hores.  

Com en anteriors edicions, hi haurà premis per als tres primers grups classificats i trofeus a la millor direcció, als millors actrius i actors principals i de repartiment, a la millor presentació escènica i un reconeixement que serà escollit per votació popular. El jurat qualificador, que estarà constituït per diverses persones vinculades al món del teatre, es reserva el dret de donar els accèssits que consideri oportuns.

Els premis es lliuraran en el decurs d’un sopar d’amistat que se celebrarà en l’acte de cloenda, previst per dissabte 14 de desembre de 2019.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Teatre Foment de Piera

Arxius adjunts