Portada > Actualitat > Notícies > Primera novel·la del pierenc Jordi Quintana

Primera novel·la del pierenc Jordi Quintana

26/07/2019

El periodista de Ràdio Igualada s’estrena aquest estiu amb la seva primera obra novel·lística titulada 'Les noies guapes sempre riuen'

El pierenc Jordi Quintana i Serradell ha publicat el seu primer llibre anomenat Les noies guapes sempre riuen, que ell mateix situa en el gènere de la novel·la negra. El periodista de Ràdio Igualada presenta una novel·la on es veu la seva dèria per les publicacions d’autors americans com Dennis Lehane, i en la qual ha construït una intrigant trama de crims contra dones que apunten un home innocent que en un blog personal va escriure una contundent sentència després que li trenquessin el cor.

Aquest llibre és dels primers que l’editorial Cèlebre de Badalona publica en català i es podrà adquirir en breu a les llibreries i per internet. Es preveu que l’autor en faci una presentació a Piera al mes de setembre, així com a d’altres municipis d’arreu del territori.

Quintana és conegut per la seva afició als esports americans i per la seva proesa de recórrer els 947 municipis de Catalunya. Es mostra molt satisfet amb la seva primera publicació i assegura que ja està treballant en la propera novel·la.

Arxivat a: Cultura
Jordi Quintana