Portada > Actualitat > Notícies > Es convoquen nous ajuts per a la retirada de residus amb amiant

Es convoquen nous ajuts per a la retirada de residus amb amiant

30/07/2019

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el divendres 29 de novembre o quan s’esgoti el milió d’euros de pressupost previst

L’Agència de Residus de Catalunya ha presentat una nova convocatòria d’ajuts destinats a la retirada, en origen, de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant ubicats al territori català. L’import total de la convocatòria, pensada per a les persones propietàries de béns immobles, ascendeix a un milió d’euros.

L’objectiu és fomentar i procurar la retirada d’aquest tipus de residus en condicions òptimes amb la finalitat d’aconseguir una millora ambiental i minimitzar el risc que aquest material comporta per a la salut de la ciutadania. Els nous ajuts inclouen la manipulació i retirada d’amiant realitzat per empreses acreditades i inscrites al RERA (registre d’empreses que tenen personal que pot ser exposat a l’amiant), el seu transport i la seva gestió i tractament.

Les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds fins al divendres 29 de novembre o fins que s’exhaureixi el pressupost destinat a la convocatòria.

Es pot consultar l’anunci de la convocatòria en el document adjunt.

Arxivat a: Medi ambient, Salut
Agència de Residus de Catalunya

Arxius adjunts

  • Convocatòria (PDF, 350 kB)
    Anunci de la convocatòria d'ajuts per a la retirada de residus amb amiant