Portada > Actualitat > Notícies > El jovent pierenc gaudeix de la primera edició de la Setmana Jove

El jovent pierenc gaudeix de la primera edició de la Setmana Jove

06/08/2019

L’Eixam de Piera ha organitzat set dies plens d’activitats per a tots els gustos que han aportat una oferta cultural i d’oci diferent a la vila

Del dilluns 29 de juliol al diumenge 4 d’agost, l’Eixam de Piera ha impulsat la primera Setmana Jove de Piera. Pensada principalment per als nois i noies de la vila, la iniciativa va començar amb una batucada a càrrec del grup Sbombats, que va finalitzar a la Plaça del Peix amb un sopar de carmanyola amb animació, jocs i música.

Al llarg de la setmana, el jovent va gaudir de diverses propostes com una sessió d’street workout a les barres del Gall Mullat i amb la col·laboració del pierenc campió d’Espanya, Joel Trulls, una batalla de gallos, projeccions de cinema a l'aire lliure i un festival de cultura urbana. Així mateix, es va organitzar un concert del quartet de jazz d’Irene Reig, una jam session, activitats teatrals, una sessió de karaoke, un vermut acústic amb El Pubill del Raval, una paella popular i un divertit bingo musical.

La nit de dissabte, la vila va vibrar amb la Devotion Summer Party a càrrec dels DJ Jofre Soteras i Pau del Pozo, un dels actes estrella de la primera edició de la Setmana Jove. Per últim, els tallers i la festa Chill Out amb SínCopa i la Séptima Trastada a la Plaça de l’Església van posar la cirereta final a la reeixida proposta jove.

L’Eixam de Piera valora molt positivament la primera Setmana Jove de Piera i agraeix la participació de totes les persones i entitats que han gaudit i han col·laborat en la iniciativa.

Arxivat a: Joventut
I Setmana Jove de Piera
I Setmana Jove de Piera
I Setmana Jove de Piera
I Setmana Jove de Piera
I Setmana Jove de Piera
I Setmana Jove de Piera
I Setmana Jove de Piera
I Setmana Jove de Piera
I Setmana Jove de Piera
I Setmana Jove de Piera

Arxius adjunts