Portada > Actualitat > Notícies > Sessió formativa per potenciar la comunicació en el teu negoci

Sessió formativa per potenciar la comunicació en el teu negoci

02/09/2019

El proper 16 de setembre s’oferirà una jornada destinada a donar suport a les dones que tenen o volen posar en marxa una nova empresa

El Departament d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Piera ofereix un taller anomenat ‘Com comunica el teu negoci és la clau de l’èxit’. La sessió forma part del programa ‘Dona’t una oportunitat de nou!’ que vol potenciar la creació de noves empreses al municipi i fomentar l’emprenedoria femenina. 

El taller es farà el dia 16 de setembre de 10 a 13 hores al 1r pis del Teatre Foment de Piera. L’objectiu és donar eines i recursos a les dones emprenedores per aprendre a comunicar tots els aspectes relacionats amb el seu negoci i puguin identificar els punts forts de la seva marca, producte o servei. La sessió estarà dinamitzada per una formadora especialitzada en creixement personal, lideratge femení, comunicació eficient, intel·ligència emocional i comunicació assertiva. Durant la jornada s’informarà les participants dels diferents ajuts que l’Ajuntament oferirà aquest any 2019 per a fomentar la creació de noves empreses. 

Les persones interessades a assistir al taller tenen fins al 6 de setembre per a enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o poden passar de forma presencial pel Centre de Serveis la Bòbila. 

Arxivat a: Empresa i ocupació
Dona't una oportunitat de nou!

Arxius adjunts

  • Informació sobre el taller (PDF, 453 kB)
    Consulta tota la informació sobre la sessió formativa 'Com comunica el teu negoci és la clau de l'èxit'