Portada > Actualitat > Notícies > Nou conveni per donar suport als Falcons de Piera

Nou conveni per donar suport als Falcons de Piera

12/09/2019

L’Ajuntament atorga una subvenció a l’entitat amb la voluntat de promocionar aquesta activitat cultural que ha esdevingut una tradició al Penedès

Amb l’objectiu que l’associació pugui desenvolupar la seva activitat durant l’any 2019, l’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb els Falcons de Piera. L’acte ha comptat amb la presència, entre d’altres, de l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, la regidora de Cultura, Anna Pallerols, i Núria Albiol en representació de l’entitat.

L’Associació Falcons de Piera va ser creada l’any 1997 amb l’objectiu de promocionar aquesta activitat cultural apareguda a Catalunya a principis del segle XX i que ha esdevingut una tradició principalment al Penedès, l’Anoia i el Garraf. Actualment, l’entitat compta amb una 80 de persones que hi participen de forma activa. Durant l’any participen de forma voluntària en molts actes de caire social com visites a residències, exposicions o el Saló de la Infància.

El conveni inclou la voluntat mútua de promocionar totes aquelles propostes que s’organitzin al voltant de les figures de Falcons. En aquesta línia, el consistori es compromet a assumir una part de les despeses de l’associació durant el 2019. Al mateix temps, els Falcons garanteixen la seva participació en esdeveniments del municipi com la Fira del Sant Crist, la Festa Major, la Diada Nacional de Catalunya, la rebuda de la Flama del Canigó i proposen dur a terme tallers diversos de panellets, de cuina d’aprofitament i també tallers a les escoles.

Arxivat a: Cultura
Conveni Falcons de Piera