Portada > Actualitat > Notícies > VIII Cercavila de la Tita i el Fumat 1978

VIII Cercavila de la Tita i el Fumat 1978

17/09/2019

Entitats pierenques van acompanyar la colla durant el recorregut, que es va iniciar al parc del Gall Mullat i va finalitzar a la plaça del carrer Abadesses

El Gall Mullat va acollir, el passat dissabte 14 de setembre, la vuitena edició de la Cercavila de la Tita i el Fumat 1978 en la qual van participar un gran nombre d’entitats locals i també d’altres vingudes d’arreu del territori català.

Les activitats de la jornada van començar al migdia amb la plantada de les colles i una botifarrada popular. A la tarda, no va faltar el concert i la cercavila, que va comptar amb la participació dels Amics del Pubillatge, l'Agrupació Sardanista de Piera, els Diables de Piera, els Diables infantils de Piera, els Eixerits Geganters de la Vila de Piera, els Falcons de Piera, la colla Riudefoc de Sant Pere de Riudebitlles, el drac de Can Sant Joan, la mulassa del Vendrell, el borinot del Vendrell i el ball d'en Serrallonga Petit de Sant Quintí de Mediona. 

Molts pierencs i pierenques van gaudir de l’espectacle ofert per les colles al llarg de tot el recorregut, que es va iniciar al parc del Gall Mullat i va passar pels carrers Piereta, Sant Cristòfol, Sant Bonifaci, Doctor Carles i Jaume Fons fins arribar a la plaça del carrer Abadesses.

 

Arxivat a: Cultura
VIII Cercavila de la Tita i el Fumat 1978
VIII Cercavila de la Tita i el Fumat 1978
VIII Cercavila de la Tita i el Fumat 1978
VIII Cercavila de la Tita i el Fumat 1978
VIII Cercavila de la Tita i el Fumat 1978
VIII Cercavila de la Tita i el Fumat 1978
VIII Cercavila de la Tita i el Fumat 1978