Portada > Actualitat > Notícies > El Piera Degusta torna a sorprendre a la ciutadania

El Piera Degusta torna a sorprendre a la ciutadania

23/09/2019

Les condicions meteorològiques van obligar a canviar la data i l’horari d’algunes activitats però no van aconseguir deslluir la celebració, que va ser tot un èxit

La tercera edició del Piera Degusta va tornar a comptar amb una gran participació de la ciutadania. La previsió de fortes pluges per a dissabte no va aconseguir deslluir la celebració que es va traslladar a la jornada de diumenge. Recordem que el Piera Degusta és una proposta lúdica i gastronòmica que pretenia potenciar la restauració i la producció local oferint plats de qualitat a preus reduïts. L’èxit de la iniciativa es va fer palès a mitja tarda quan alguns paradistes van acabar les seves existències.

La programació d’activitats complementàries sí que va patir alguns canvis per raó del canvi de data. El tast de cava es va dur a terme a les 19.30 hores i la batucada i el concert de nit es van avançar una hora. El dj no va actuar a la nit, atès que dilluns era dia laborable, però va oferir la seva música al llarg de tota la jornada. Gairebé totes les activitats es van omplir de gent i algunes, fins i tot, van tenir llista d’espera en alguns moments del dia.

Durant tota la jornada no van faltar tallers per a infants i adults de cuina i de sucs naturals, un vermut-concert, un espectacle teatral i un berenar amb pa, oli i xocolata. Els pierencs i pierenques van poder gaudir de show cookings, degustacions i tastos de vins a càrrec de professionals i sommeliers vinculats a la vila. La batucada, amb el grup de percussió Protons, i el concert d’Esther Caralt Duet, amb versions d’èxits clàssics i actuals del jazz, soul i pop, van tancar la celebració.

Des de l'Ajuntament es vol aprofitar l’ocasió per agrair a tothom qui ha fet possible l'èxit d'aquesta edició.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Piera Degusta 2019
Piera Degusta 2019
Piera Degusta 2019
Piera Degusta 2019
Piera Degusta 2019
Piera Degusta 2019
Piera Degusta 2019
Piera Degusta 2019
Piera Degusta 2019
Piera Degusta 2019
Piera Degusta 2019
Piera Degusta 2019
Piera Degusta 2019
Piera Degusta 2019
Piera Degusta 2019
Piera Degusta 2019