Portada > Actualitat > Notícies > Es posa en marxa el 43è Concurs de Teatre Amateur

Es posa en marxa el 43è Concurs de Teatre Amateur

23/09/2019

Dissabte 28 de setembre es donarà el tret de sortida al certamen amb la representació de l’obra Roja Selene que oferirà el Grup de Teatre Fatalitats de Viladecavalls

El Teatre Foment de Piera serà, un any més, l’escenari escollit per a rebre els grups participants del 43è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera. El proper dissabte, dia 28 de setembre, s’obrirà el certamen amb la representació de l‘obra Roja Selene que oferirà el Grup de Teatre Fatalitats de Viladecavalls.

Aquesta edició del concurs comptarà amb un total de nou representacions teatrals i nou companyies vingudes d’arreu del territori. A més dels actors i actrius de Viladecavalls, passaran pel Teatre Foment grups d’Olot, Terrassa, Sant Andreu de la Barca, Valldoreix, Calaf, Polinyà i Molins de Rei.   

Recordem que totes les representacions començaran a les 21.30 hores. El preu de l’entrada serà de 6 euros, tot i que es podrà aconseguir un abonament per a veure totes les obres per 40 euros. Així mateix, al vestíbul del teatre, es podrà gaudir d’una exposició de fotografies de l’anterior edició.

Podeu consultar-ne tota la programació en el document adjunt.

Arxivat a: Cultura i espectacles
43è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

Arxius adjunts