Portada > Actualitat > Notícies > Bon inici del 43è Concurs de Teatre Amateur

Bon inici del 43è Concurs de Teatre Amateur

30/09/2019

El Grup de Teatre Fatalitats de Viladecavalls va representar dissabte Roja Selene, una adaptació de l’obra de Federico García Lorca

Un centenar de persones van ocupar la platea del Teatre Foment per gaudir de la primera representació del 43è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, una xifra que, segons la comissió organitzadora, suposa un bon inici d’aquesta edició. Roja Selene (Bodas de sangre), i interpretada pel Grup de Teatre Fatalitats de Viladecavalls, va resultar ser una adaptació de l'obra de teatre de Federico García Lorca molt original, amb una posada en escena que va combinar els diàlegs, amb poemes, música i un bon muntatge de llums. 

La següent representació del 43è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera tindrà lloc aquest proper dissabte dia 5 d’octubre. La companyia Una Càpsula de Teatre, d’Olot, oferirà un espectacle anomenat Animals de companyia que explica la història d’una colla d’amics que es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda a una amiga del grup que torna a casa després d’haver estat ingressada durant dos mesos per un trastorn psiquiàtric.

Recordem que totes les representacions començaran a les 21.30 hores. El preu de l’entrada serà de 6 euros, tot i que es pot adquirir un abonament per a veure totes les obres per 40 euros.

Arxivat a: Cultura i espectacles
43è Concurs de Teatre Amateur - Roja Selene
43è Concurs de Teatre Amateur - Roja Selene
43è Concurs de Teatre Amateur - Roja Selene
43è Concurs de Teatre Amateur - Roja Selene

Arxius adjunts