Portada > Actualitat > Notícies > Suport de l’Ajuntament als Amics del Pubillatge

Suport de l’Ajuntament als Amics del Pubillatge

04/10/2019

El consistori signa un conveni amb l’entitat amb l’objectiu de promocionar la figura tradicional de la Pubilla i l’Hereu arreu de Catalunya

L’Ajuntament ha signat, aquest divendres 4 d’octubre, un conveni de col·laboració amb els Amics del Pubillatge de Piera. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Jordi Madrid, la regidora de cultura, Anna Pallerols, i en representació de l’entitat la seva presidenta Teresa Vaqué i el tresorer Josep Mata.

El document estableix que el consistori atorgarà una subvenció a l’entitat destinada a finançar una part de les despeses generades aquest 2019 amb la voluntat de promocionar la figura tradicional de la Pubilla i l’Hereu i de fomentar la participació de la ciutadania en tots els actes organitzats al voltant d’aquest element folklòric i tradicional, tant a la nostra vila com en diferents poblacions d'arreu de Catalunya.

Per la seva part, els Amics del Pubillatge de Piera duran a terme activitats de col·laboració amb actes de la vila, com tallers al Saló de Infància, col·laboració amb la Festa Major i la Diada de Catalunya, visites a les residències d'avis per a la Setmana de la Gent Gran, inauguració de la Fira del Sant Crist, etc.

Els Amics del Pubillatge de Piera és una entitat creada l’any 1998. Des de llavors han treballat per donar a conèixer les figures de l’Hereu i la Pubilla i fomentar els vincles entre les diverses poblacions del país que acullen aquesta tradició.

Arxivat a: Cultura
Conveni Amics del Pubillatge
Conveni Amics del Pubillatge
Conveni Amics del Pubillatge