Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la 72a edició de la Festa de la Gent Gran

Arriba la 72a edició de la Festa de la Gent Gran

07/10/2019

Durant tota la setmana s’oferiran activitats diverses com una xerrada sobre la memòria, una sortida a Alcover o el tradicional dinar de germanor

Demà dimarts, dia 8 d’octubre, es donarà el tret de sortida a la celebració de la 72a Festa de la Gent Gran. Fins al proper diumenge s’han previst tot un seguit de propostes que pretenen fomentar una gent gran activa i fer un homenatge als pierencs i pierenques de més edat.

Les activitats començaran dimarts a les 19 hores, al casal, amb l’acte d’obertura que comptarà amb la presència, entre d’altres, de l’alcalde Jordi Madrid. En finalitzar s’oferirà un refrigeri amb pastes i mistela per a tothom. Dimecres serà el torn de participar en un bingo especial, a partir de les 19.30 hores, organitzat només per als socis del casal.

Com en anteriors edicions, dijous s’ha previst una excursió a Alcover i divendres Astrid Llorens oferirà una xerrada al casal sobre com mantenir activa la memòria i garantir una bona salut mental. La visita a les residències d’avis de la vila es farà dissabte. La intenció és que els representants municipals arribin acompanyats dels membres dels Amics del Pubillatge de Piera i ofereixin un obsequi floral a cada centre.

Finalment, diumenge al migdia, la nau de Cal Sanahuja acollirà el tradicional dinar de germanor durant el qual es farà un homenatge a les persones amb més edat del municipi. La cloenda de la 72a Festa de la Gent Gran inclourà el ball de capvespre al Teatre Foment.

Arxivat a: Gent gran
71a Festa de la Gent Gran

Arxius adjunts