Portada > Actualitat > Notícies > S’aprova el pla d’actuacions del PEEP per al curs 2019-2020

S’aprova el pla d’actuacions del PEEP per al curs 2019-2020

09/10/2019

Es destinaran prop de 40.000 euros per a potenciar iniciatives com el foment de l’educació vial, de la creació literària o de l’esperit emprenedor

L’Ajuntament va celebrar, el passat dilluns 7 d’octubre, la trobada anual de la Comissió Institucional del Pla Educatiu d’Entorn de Piera. El Pla Educatiu d’Entorn és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Piera  i el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu treballar conjuntament amb centres educatius, AMPES, serveis  i entitats de la vila per promoure l’èxit educatiu de tot l’alumnat, garantir la igualtat d’oportunitats i afavorir la convivència i la cohesió social.

L’objectiu de la sessió va ser la presentació i aprovació de la memòria d’activitats del curs 2018-2019, de la qual es va destacar la continuïtat de la majoria d’actuacions i la presentació i aprovació del pla d’actuacions i pressupost per aquest curs 2019-2020.

Entre la quarantena de projectes i activitats previstes per al curs 2019-2020 es potenciaran iniciatives recents que són molt ben valorades pels agents educatius com fomentar l’educació vial i els camines escolars a través de diverses activitats; fomentar el gust per la creació literària dedicant unes jornades a les lletres;  impulsant el projecte de cultura emprenedora CUEME o organitzant activitats adreçades a les famílies. 

Per poder a dur a terme aquestes actuacions, la regidoria d'Educació hi destinarà prop de 40.000 euros.

Arxivat a: Educació
Trobada anual PEEP 2019-2020
Trobada anual PEEP 2019-2020