Portada > Actualitat > Notícies > Concentració de rebuig a la sentència del ‘Procés’

Concentració de rebuig a la sentència del ‘Procés’

15/10/2019

En el ple extraordinari de dimecres 16 d’octubre es presentarà una moció per a demanar l’amnistia dels presos polítics i en defensa de l’autodeterminació

Dilluns a la tarda es va convocar una concentració davant l’Ajuntament de Piera per mostrar el rebuig de la ciutadania a la sentència del Tribunal Suprem en el judici del ‘Procés’. L’acte va comptar amb una gran afluència de vilatans i vilatanes. Durant la concentració es van llegir els manifestos del Grup Feminista de Piera, la Colla Infantil dels Diables de Piera i Piera per la Independència-Assemblea Nacional Catalana.

Per la seva part l'alcalde, Jordi Madrid, va llegir la moció que es presentarà en el ple extraordinari del proper dimecres 16 d'octubre. Es tracta d’un text unitari proposat des de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) que demana l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i defensa el dret d'autodeterminació.

Arxivat a: General
Concentració de rebuig a la sentència del Procés
Concentració de rebuig a la sentència del Procés
Concentració de rebuig a la sentència del Procés
Concentració de rebuig a la sentència del Procés