Portada > Actualitat > Notícies > Presentació oficial dels equips del Club Bàsquet Piera

Presentació oficial dels equips del Club Bàsquet Piera

31/10/2019

El creixement de l’entitat queda palès amb la incorporació d’un equip femení i la consolidació de l’escola de bàsquet

El passat diumenge dia 27 d’octubre, el Club Bàsquet Piera va presentar en públic més de 100 jugadors i jugadores distribuïts en 10 equips.  Des de la seva fundació, ara fa 15 anys, el club viu un dels seus moments més dolços, compta amb una bona base i té consolidat com a mínim un equip federat per categoria (pre-mini, mini, infantil, cadet, júnior i sènior).

Aquest any, com a novetat, s’ ha pogut formalitzar la inscripció d’un equip cadet femení en la lliga del Consell Escolar de l’Anoia. Així mateix, s’ha consolidat l’Escoleta de bàsquet, que compta amb més d’una dotzena de nens i nenes de 5 a 7 anys. També ha duplicat equip en la categoria cadet masculí propiciant que hi hagi equip A i B, i continua creixent la secció amateur mixta formada per jugadores i jugadors  adults no federats que troben en el bàsquet l’aliat perfecte per a crear lligams d’amistat i gaudir de l’esport de forma esporàdica.

Arxivat a: Esports
Escoleta Bàsquet Piera
Cadet femení Bàsquet Piera
Equip infantil Club Bàsquet Piera
Equip júnior Club Bàsquet Piera
Club Bàsquet Piera