Portada > Actualitat > Notícies > Aprovat el Pla Estratègic de Subvencions 2020-2021

Aprovat el Pla Estratègic de Subvencions 2020-2021

07/11/2019

El proper 12 de novembre es presentarà aquest document que ha de regular la gestió dels ajuts que ofereix el consistori al teixit associatiu

La sala d’actes del Teatre Foment de Piera acollirà el proper dimarts dia 12 de novembre, a les 19 hores, la presentació del Pla Estratègic de Subvencions 2020-2021, un acte impulsat per la regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament amb la voluntat de promoure aquelles iniciatives de caràcter social, cultural, educatiu i esportiu sorgides des de la ciutadania.

El pla és un document que ha de definir els objectius i la finalitat de les subvencions que està previst atorgar a les entitats i associacions locals durant els dos propers anys. Així mateix, estableix les normes que han de regir la gestió d’aquests ajuts com són la transparència, la igualtat i l’eficiència en l’assignació i la utilització dels recursos públics. El nombre i l’import de les subvencions vindrà definit en el pressupost municipal de cada exercici. Aquests ajuts no haurien de superar el 50 % del cost de l’activitat subvencionada.

Durant la sessió es preveu explicar quines són les principals línies d’actuació de l’Ajuntament de Piera en aquest àmbit així com donar a conèixer quines són les entitats o col·lectius que, per la seva tasca gaudiran d’una subvenció directa.

El Pla Estratègic de Subvencions té una vigència de dos anys i finalitzarà el 31 de desembre de l’any 2021.

Arxivat a: Hisenda
Pla estratègic de subvencions

Arxius adjunts