Portada > Actualitat > Notícies > La companyia Pentina el Gat enceta el cicle Anem al teatre

La companyia Pentina el Gat enceta el cicle Anem al teatre

07/11/2019

Prop de 400 alumnes d’educació infantil van assistir a aquesta representació entre els quals hi havia nens i nenes de les escoles Creixà i Les Flandes

El passat dia 5 de novembre es va iniciar el programa Anem al teatre 2019-2020. Prop de 400 alumnes d’educació infantil van anar al Teatre Foment de Piera per a veure l’espectacle Corre,Trufa! de la companyia Pentina el Gat.

Quatre músics i actors van ser els encarregats d’explicar als infants l’aventura de la gosseta Trufa a través de cançons melòdiques i ritmes i estils molt variats. La Trufa és un cadell que viu feliç i despreocupat amb els seus amos i no coneix res més que l’amor que li donen. Durant unes vacances a la muntanya es perd i comença un llarg viatge ple d’aventures, en què haurà d’enfrontar-se amb les seves pors per retrobar la seva família.

Els centres educatius del municipi han escollit les obres d’aquest programa que més s’adapten als seus interessos i calendari. En aquest cas hi han assistit alumnes de l’escola Creixà i l’escola Les Flandes acompanyats també d’alumnes de Masquefa.

 Anem al Teatre és un programa que organitzen les àrees de Cultura i Educació de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració dels ajuntaments de les diferents comarques de Barcelona. Aquest projecte va néixer amb l’objectiu fonamental de fomentar la sensibilitat dels joves espectadors envers les arts escèniques.

Anem al Teatre ofereix espectacles d’excel·lent qualitat i idoneïdat pedagògica de diferents gèneres artístics: música, teatre, dansa, màgia i circ, adreçats a alumnes d’educació infantil,  primària,  secundària i  batxillerat.

Arxivat a: Educació
Anem al teatre 2019-2020 - Pentina el gat
Anem al teatre 2019-2020 - Pentina el gat
Anem al teatre 2019-2020 - Pentina el gat
Anem al teatre 2019-2020 - Pentina el gat
Anem al teatre 2019-2020 - Pentina el gat
Anem al teatre 2019-2020 - Pentina el gat