Portada > Actualitat > Notícies > Crida al voluntariat durant les festes de Nadal

Crida al voluntariat durant les festes de Nadal

15/11/2019

Es busquen persones que vulguin col·laborar com a patges en la Cavalcada de Reis o participar en algun dels quadres del Pessebre Vivent

La comissió organitzadora anima els pierencs i les pierenques a participar en la Cavalcada de Reis. El proper diumenge dia 5 de gener, Ses Majestats d’Orient necessitaran un cop de mà per a portar somriures i il·lusions als nens i les nenes i han demanat a la comissió organitzadora que busqui patges que els acompanyin. Els únics requisits són ser major d’edat. Les persones que hi vulguin participar han d’omplir el formulari que trobaran al web www.reisdepiera.cat.

D’altra banda, el Pessebre Vinent busca també nous col·laboradors coincidint amb la celebració del seu 30è aniversari. L’esdeveniment se celebrarà, com cada any, el dia de Nadal 25 de desembre de 18 a 21 hores al nucli antic de Piera.

Actualment falten persones voluntàries que puguin exercir com a profeta Isaïes, com Maria i l’àngel al portal del Romanyà i com a Sant Josep i Maria buscant posada. Tot i així, tothom qui vulgui formar part d’algun altre quadre pot consultar-ho a la comissió organitzadora. Només cal fer arribar un missatge amb el nom, cognoms, i telèfon mòbil de contacte al correu electrònic de la regidora de Cultura, Anna Pallerols, a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

 

Arxivat a: Cultura
Cavalcada de Reis 2019