Portada > Actualitat > Notícies > L’Aula de Música celebra Santa Cecília amb propostes variades

L’Aula de Música celebra Santa Cecília amb propostes variades

26/11/2019

El divendres, les dues guanyadores del VI Curs-Concurs Antoni Besses oferiran un concert de piano amb obres de Besses, Mozart, Poulenc i Prokofiev

El pròxim divendres 29 de novembre, a les 20 hores, l’Auditori de Ca la Mestra acollirà un concert de piano de les dues guanyadores del VI Curs-Concurs Antoni Besses. La Laura Colago i l’Elena Font interpretaran peces d’Antoni Besses, Prokofiev, Mozart i Poulenc, entre altres.

També amb motiu de Santa Cecília, patrona de la música, l’Aula Municipal de Música i les escoles, organitzades a través del Pla Educatiu d’Entorn de la Regidoria d’Ensenyament, han impulsat concerts pedagògics per als més menuts. Al llarg d’aquesta setmana, s’estan portant a terme diferents sessions de l’espectacle #Instapark al Teatre Foment de Piera. Enguany, es preveu que un miler de nens i nenes gaudeixin d’aquesta proposta musical.

Així mateix, del 2 al 5 de desembre, el professorat de l’Aula de Música impartirà un taller de Bàsquet Beat a l’alumnat d’ESO i aquest cop, també als nois i les noies del PTT. L’objectiu serà utilitzar la pilota de bàsquet com a instrument musical i convertir-la en un mètode d’aprenentatge i de dinamització social.

Arxivat a: Cultura
Santa Cecília 2019
Santa Cecília 2019
Santa Cecília 2019
Santa Cecília 2019
Santa Cecília 2019
Espectacle de Santa Cecília AMM
Espectacle de Santa Cecília AMM
Santa Cecília 2019