Portada > Actualitat > Notícies > La variant de la B-224 a Piera, més a prop

La variant de la B-224 a Piera, més a prop

05/12/2019

La Generalitat ha adjudicat la redacció del projecte per a aquest tram de carretera, que servirà per a reduir el pas de vehicles pel nucli urbà

El passat dimarts es feia pública l’adjudicació de la redacció del projecte de l’anomenada ronda nord de Piera. Es tracta de la primera fase de la variant de la carretera B-224 que ha d’unir els municipis de Vallbona d’Anoia i Piera.

El projecte definirà les característiques d’aquest nou vial de cinc quilòmetres que permetrà disminuir la circulació de vehicles per l’interior del nucli urbà. El traçat previst s'iniciarà a l'actual carretera B-224, a l'entrada pel costat oest del nucli de Piera, i, vorejant pel nord la població, anirà a buscar l'actual rotonda de la carretera B-231, tot aprofitant-la fins a tornar a connectar amb l'actual B-224 pel costat est del nucli central de Piera. Es preveuen tres connexions amb Piera, al costat nord, al costat est -que connectarà també amb la carretera B-231 cap a Esparreguera-, i al costat sud.

La variant de la B-224 és una infraestructura llargament reivindicada. De fet, el passat 8 de novembre, l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, el primer tinent d’alcalde, Josep Llopart, i l’alcalde dels Hostalets de Pierola, Gerard Parcerisas, es van reunir a la Direcció d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya per a demanar la implicació de l’administració en la millora de la seguretat a la B-224.   

Arxivat a: General
Reunió variant B224