Portada > Actualitat > Notícies > Ca n’Aguilera es compromet amb la Marató

Ca n’Aguilera es compromet amb la Marató

16/12/2019

La implicació de la ciutadania va fer possible que es recollissin més de 3.500 € amb activitats diverses com la instal·lació de parades, xerrades, balls i actuacions musicals

Per segon any, el dissabte 14 de desembre el poble de Ca n’Aguilera va oferir la Marató per la Marató, 12 hores d’activitats per a recaptar fons per al programa de TV3. Gràcies a la implicació de tothom la jornada va ser un èxit i es van recollir 3.547,20 €, una molt bona xifra tenint en compte que al poble són poc més de 160 habitants.

La jornada coincidia amb el comiat de qui va ser director del grup de teatre local, Ricard Picart, per la qual cosa al llarg d’unes hores molts veïns i veïnes no van poder participar en la Marató. Malgrat tot, la iniciativa va poder continuar amb actuacions musicals, l’assistència d’especialistes sobre malalties minoritàries, balls i espectacles que es van anar oferint a l’escenari. Entre les diferents propostes cal destacar la gran aportació de les àvies artesanes de Ca n’Aguilera que es van ocupar de fer paradetes per a vendre productes fets a mà, així com les coques i la xocolatada. Fideuà, paella, rovellons, assortidor de cervesa solidari i una botifarrada popular a la nit van ajudar a passar, encara millor, aquesta edició de la Marató per la Marató. 

Arxivat a: Solidaritat
Marató a Ca n' Aguilera
Marató a Ca n' Aguilera
Marató a Ca n' Aguilera
Marató a Ca n' Aguilera