Portada > Actualitat > Notícies > Dispiera organitza un Casal de Nadal

Dispiera organitza un Casal de Nadal

16/12/2019

L’entitat programa també activitats culturals i esportives destinades a joves amb necessitats de suport com una sortida o la participació en un torneig de futbol sala

L’associació Dispiera organitza un casal de vacances destinat a infants i joves amb necessitats de suport extenses o generalitzades. L’activitat s’oferirà del 23 de desembre al 4 de gener, exceptuant els diumenges i festius. L’horari serà de 9.30 a 13 hores tots els dies. Només el 30 de desembre serà de 10 a 14 hores perquè està prevista una sortida al teatre. El preu per dia del casal és de 10 euros per als socis de l’entitat i 20 € per dia per a les persones que no en siguin sòcies. El casal es desenvolupa al local de l’associació (plaça de la Generalitat, 3).

Paral·lelament, s’organitzen activitats culturals i esportives per a joves a partir dels 16 anys amb necessitats especials. El dia 28 de desembre, per exemple, hi ha prevista una sortida jove i els dies 2 i 3 de gener podran participar en el torneig de futbol sala que organitza el CRAE En polzet. Per a més informació i inscripcions, podeu enviar un correu electrònic a les adreces (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o (Necessites javascript per veure aquest correu-e)(Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Benestar social
Vermut solidari de Dispiera