Portada > Actualitat > Notícies > Gran resposta a la 5K solidària Piera

Gran resposta a la 5K solidària Piera

16/12/2019

Unes 160 persones van participar en aquesta iniciativa que s’organitza cada any amb la voluntat de recollir joguines per als infants de la vila

El diumenge dia 15 de desembre, al voltant de 160 inscrits van participar en la quarta edició de la cursa solidària, que organitza l’entitat Exilio Motero amb la implicació del Club Ciclista Piera i la regidoria d’Esports. L’objectiu era recaptar joguines per als nens i nenes de Piera amb menys recursos. Aquestes es faran arribar al centre de menors i el banc de Càritas.

La 5K va sortir i finalitzar a Can Bonastre i va comptar amb dues modalitats: caminada i cursa. El recorregut va passar pel camí Romeu, les Flandes i el Castell de Fang de Piera. L’esdeveniment va incloure un esmorzar amb botifarrada.

Tant l’organització com les persones participants van valorar la sortida de forma satisfactòria atès que van gaudir d’un dia assolellat i molt agradable al mateix temps que van poder col·laborar en una iniciativa solidària que recau positivament sobre nens i nens de Piera.

Arxivat a: Solidaritat
5K solidària
5K solidària
5K solidària
5K solidària
5K solidària