Portada > Actualitat > Notícies > La Fira de Nadal dona el tret de sortida a les festes

La Fira de Nadal dona el tret de sortida a les festes

16/12/2019

Centenars de persones van passejar pel carrer Sant Cristòfol i van gaudir d’activitats diverses com les cantades de nadales, els tallers i l’espectacle del tió

El passat dissabte, el carrer Sant Cristòfol es va omplir de parades de productes nadalencs per les quals van passejar centenars de persones entre les quals hi havia veïns i veïnes de Piera però també visitants d’altres poblacions properes. La Fira de Nadal, organitzada per l’Ajuntament amb la voluntat de dinamitzar el comerç local, va incloure tot un seguit de propostes lúdiques i culturals entre les quals no van faltar les cantades de nadales del Cor de Gospel, i les actuacions de la Coral Xicoira i de la Banda-Orquestra de l’Aula Municipal de Música.  

Les propostes per als infants també eren diverses. Els nenes i les nenes van gaudir de l’espectacle del tió i el van fer cagar. Així mateix, van saltar als inflables i van participar en els tallers de pintacares, globoflèxia, màgia i tions. Les famílies assistents també van poder fer volar els seus desitjos a la bola de neu gegant.

La batucada que van oferir els Diables de Piera va servir de cloenda d’aquesta edició de la fira que, com cada any, dona el tret de sortida a la celebració de les festes de Nadal.

Arxivat a: Festes
Fira de Nadal 2019
Fira de Nadal 2019
Fira de Nadal 2019
Fira de Nadal 2019
Fira de Nadal 2019
Fira de Nadal 2019
Fira de Nadal 2019
Fira de Nadal 2019
Fira de Nadal 2019
Fira de Nadal 2019