Portada > Actualitat > Notícies > Piera comptarà amb un institut-escola el curs 2020-2021

Piera comptarà amb un institut-escola el curs 2020-2021

17/12/2019

L’escola Les Flandes i l’institut Salvador Claramunt funcionaran com un únic centre a partir del curs vinent

El curs 2020-2021 hi haurà a tot Catalunya 79 instituts-escola. Es tracta d’un model que impulsa el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb la voluntat de donar resposta a les necessitats de continuïtat i coherència educativa entre l’educació primària i la secundària. Aquest canvi afavorirà l’èxit educatiu de l’alumnat i ajudarà a combatre la segregació escolar.

Un d’aquests instituts-escola sorgirà de la fusió entre l’escola Les Flandes i l’Institut Salvador Claramunt de Piera, que a partir del curs vinent funcionaran com a centre únic. Paral·lelament, s’elaborarà un projecte d’obres per poder connectar els dos espais. Des de l’Ajuntament de Piera s’ha informat el Consell Escolar Municipal i els centres educatius han convocat reunions amb les famílies per tal d’explicar els avantatges d’aquest nou model i el seu funcionament. A la preinscripció escolar, prevista per al mes de març, l’escola les Flandes i l’institut Salvador Claramunt ja funcionaran com un únic centre.

Piera no serà l’únic municipi del voltant que comptarà amb un institut-escola. A l’Anoia està previst ampliar les escoles de primària Castell d’Òdena i la Renaixença dels Hostalets de Pierola, que seran també instituts-escola l’any 2020.

Arxivat a: Educació
Escola Les Flandes
Institut Salvador Claramunt