Portada > Actualitat > Notícies > Un taller de memòria obert a la ciutadania

Un taller de memòria obert a la ciutadania

20/12/2019

L’activitat, que es desenvolupa al Centre de Dia Mar i Cel, està destinada a totes aquelles persones majors de 65 anys que vulguin mantenir la ment activa

El Centre de Dia Mar i Cel ofereix un taller de memòria conduït per la psicòloga Estíbaliz Jiménez. Les persones participants es reuneixen dos cops per setmana, els dilluns i divendres de 10.30 a 11.30 hores. El passat dilluns dia 16 de desembre es va organitzar una trobada amb la intenció que els assistents habituals poguessin acomiadar-se abans de festes i desitjar-se un Bon Nadal.

L’activitat està oberta a tota la ciutadania. Hi poden participar totes aquelles persones majors de 65 anys encara que no siguin usuaris i usuàries del centre de dia. El preu, per a les persones externes, és de 15 euros mensuals.   

En el taller de memòria es fan exercicis orals i escrits per a treballar capacitats com l’atenció, el llenguatge, l’orientació o la memòria, entre d’altres, amb la finalitat de mantenir la ment activa, ja que aquest és un dels factors que contribueix en un procés d’envelliment saludable. Així mateix, el taller vol ser un espai de trobada, amb el qual es contribueix a crear xarxa amb les persones grans de la vila, de manera que es facilita un recurs davant la solitud no buscada.

Per a més informació us podeu adreçar al centre ubicat a la Plaça Mar i Cel, 1 o trucant al telèfon 93 776 17 86.

Arxivat a: Benestar social
Taller de memòria del Centre de Dia
Taller de memòria del Centre de Dia