Portada > Actualitat > Notícies > La Coral Xicoira celebra el tradicional concert de Nadal

La Coral Xicoira celebra el tradicional concert de Nadal

23/12/2019

Un centenar d’infants de totes les escoles de la vila van recitar versos i van cantar nadales a través de les ones de Ràdio Piera

El passat cap de setmana, els pierencs i les pierenques van gaudir de noves propostes nadalenques. El dissabte, prop de 100 nens i nenes de P3 a 6è de Primària van participar en el recital de versos i la cantada de nadales que organitza anualment Ràdio Piera. En poc més d’una hora, el centenar d’infants i les seves famílies van passar per l’emissora municipal i van emetre un divertit programa radiofònic, que es podrà tornar a escoltar en diferit el dimecres 25 de desembre, a les 11 hores. Així mateix, el diumenge, la Coral Xicoira va cantar nadales i boniques cançons al Santuari del Sant Crist. Una vintena de veïns i veïnes van gaudir del tradicional concert de Nadal de la coral pierenca.

Aquesta setmana, les activitats nadalenques continuaran amb el 30è Pessebre Vivent de Piera, que es podrà visitar el dimecres 25 de desembre, de 18 a 21 hores. Enguany, la ciutadania podrà descobrir una representació especial i única al nucli antic de la vila on hi participaran més de 200 persones. Per a accedir-hi, caldrà fer-ho per les places de Joan Orpí i del Sant Crist. L’endemà, a les 12.30 hores, hi haurà la tradicional ballada de sardanes de l’Agrupació Sardanista de Piera a la plaça del Peix. A les 19 hores, l’Agrupació Sardanista de Piera també oferirà el seu popular concert de Sant Esteve al Santuari del Sant Crist. Ambdós actes comptaran amb la col·laboració de la Cobla Ciutat de Girona.

Finalment, durant el cap de setmana, es viurà el plat fort de les festes nadalenques: el Saló de la Infància i la Joventut. El dissabte 28 i diumenge 29 de desembre, el Pavelló Municipal El Prat acollirà dos dies de diversió amb inflables terrestres, atraccions, rocòdrom, Espai Jove i Ludoteca Infantil. També, hi haurà un inflable aquàtic a la Piscina de Piera. Així mateix, l’Associació de Dones i Indimaj impartiran una sessió de cuina i hi haurà diversos tallers amb l'Eixam, Pubillatge de Piera, Agrupació Sardanista de Piera i Falcons de Piera.

Arxivat a: Festes
Concert de Nadal de la Coral Xicoira
Concert de Nadal de la Coral Xicoira
Concert de Nadal de la Coral Xicoira
Nadales a Ràdio Piera