Portada > Actualitat > Notícies > Piera gaudeix de les festes de Nadal

Piera gaudeix de les festes de Nadal

27/12/2019

Més de 200 persones voluntàries van formar part del tradicional Pessebre Vivent, un dels molts actes que es duen a terme a la vila

El passat dimecres 25 de desembre, els pierencs i les pierenques van gaudir del 30è Pessebre Vivent de Piera. De 18 a 21 hores, van poder recórrer els carrers del nucli antic de la vila i descobrir una representació especial i única amb unes 200 persones voluntàries. L’endemà, a la plaça del Peix, va haver la popular ballada de sardanes de l’Agrupació Sardanista de Piera, que enguany va comptar amb la col·laboració de la Cobla Ciutat de Girona. A la tarda, l’Agrupació Sardanista de Piera va celebrar el seu tradicional concert de Sant Esteve al Santuari del Sant Crist, on també hi va participar la Cobla Ciutat de Girona.

Aquest cap de setmana, els menuts gaudiran amb el Saló de la Infància i la Joventut, dos dies plens de diversió. Demà, dissabte 28 de desembre, l’horari serà de 10.30 a 13.30 hores i de 16.30 a 18.30 hores i el diumenge, de 10.30 a 14 hores. La majoria de les activitats es faran al Pavelló Municipal El Prat, on hi ha previst inflables terrestres, atraccions, rocòdrom, Espai Jove i Ludoteca Infantil. També hi haurà diversos tallers, com un de cuina a càrrec de l’Associació de Dones i Indimaj, de manualitats, d’esports i de sardanes amb l'Eixam, Pubillatge de Piera, Agrupació Sardanista de Piera i Falcons de Piera. Així mateix, es representarà ‘Maure el dinosaure’ de Teatre Nu el dissabte, a les 18.30 hores, i el diumenge, de 12 a 14 hores, es podrà entregar la carta als enviats de Ses Majestats d’Orient.

Arxivat a: Festes
30è Pessebre Vivent de Piera
30è Pessebre Vivent de Piera
30è Pessebre Vivent de Piera
30è Pessebre Vivent de Piera
30è Pessebre Vivent de Piera
Sardanes
Sardanes
Sardanes
Concert de Sant Esteve
Concert de Sant Esteve