Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de participació en el Saló de la Infància i la Joventut

Èxit de participació en el Saló de la Infància i la Joventut

31/12/2019

Els nens i nenes van gaudir de llits elàstics, rocòdrom, tallers, espectacles d’animació i, com a novetat d’aquesta edició, un inflable aquàtic a la piscina

El Saló de la Infància i la Joventut de Piera ha tornat a repetir l’èxit d’anteriors edicions. El Pavelló Esportiu El Prat s’ha consolidat com la ubicació idònia per acollir aquest esdeveniment que ofereix una àmplia oferta lúdica als nens i nenes de la vila. 

La inauguració, dissabte 28, va comptar amb l’actuació dels Sbombat’s, que també van oferir un taller on els infants van aprendre a tocar els tambors. Llits elàstics, un brau mecànic, una ludoteca infantil, inflables terrestres i un Espai Jove, amb futbolí i videojocs, van ser només algunes de les propostes programades. Una trentena d'infants i joves van aprofitar per remullar-se i jugar a la piscina on, com a novetat, s'hi va col·locar un inflable aquàtic. Al rocòdrom, Catalonia Adventures i Climax Sports van sortejar dos arnesos, dos cascos i una corda d'escalada entre tots els nens i nenes que van participar en l’activitat. També es va oferir un taller de cuina, a càrrec de l’Associació de Dones i Indimaj, i altres de manualitats, conduïts per entitats locals com l’Eixam, el Pubillatge, l’Agrupació Sardanista i els Falcons de Piera. No van faltar activitats esportives com, els tallers de patinatge, hoquei, bàsquet i muay-thai. El joven de Piera va ser l’encarregat de gestionar el punt d’informació.

El saló va comptar amb l’espectacle Maure El Dinosaure, de la companyia Teatre Nu, del qual van gaudir un centenar d’infants el dissabte la tarda. Alguns personatges animats, com un unicorn o en Mickey i la Minnie Mouse van dinamitzar les dues jornades.

Un dels moments més esperats va ser l’arribada dels enviats de Ses Majestats els Reis d’Orient, els quals van recollir les cartes de tots els infants de la vila que van voler aprofitar la seva visita per a lliurar la carta que havien escrit a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Arxivat a: Festes
Saló de la infància i la Joventut 2019
Saló de la infància i la Joventut 2019
Saló de la infància i la Joventut 2019
Saló de la infància i la Joventut 2019
Saló de la infància i la Joventut 2019
Saló de la infància i la Joventut 2019
Saló de la infància i la Joventut 2019
Saló de la infància i la Joventut 2019
Saló de la infància i la Joventut 2019
Saló de la infància i la Joventut 2019
Saló de la infància i la Joventut 2019
Saló de la infància i la Joventut 2019
Saló de la infància i la Joventut 2019
Saló de la infància i la Joventut 2019
Saló de la infància i la Joventut 2019