Portada > Actualitat > Notícies > La Cavalcada de Reis tanca les festes nadalenques

La Cavalcada de Reis tanca les festes nadalenques

07/01/2020

Els carrers de Piera es van omplir de màgia i d’il·lusió amb la visita, el passat diumenge 5 de gener, de Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar

Fidels a la seva cita, els Reis d’Orient van visitar la nostra vila el passat dia 5 de gener. Centenars d’infants van sortir al carrer per a rebre Melcior, Gaspar i Baltasar i acompanyar-los durant el recorregut de la cavalcada, que aquest any arribava a la seva 73a edició.

Ses Majestats van arribar per la carretera dels Hostalets de Pierola i van recórrer els principals carrers de la vila. No va faltar la tradicional adoració al nen Jesús del pessebre vivent, que es va fer a la sala d’exposicions municipals, i el pregó a l’Ajuntament que va finalitzar amb un castell de focs.

Des del consistori es vol agrair la implicació de totes les persones que de forma voluntària han col·laborat per a fer possible aquesta visita dels Reis d’Orient que ha portat il·lusió i somriures a petits i grans. Com a novetat, aquest any els patges han estrenat un nou vestuari.

La Cavalcada de Reis va tancar la celebració de les festes de Nadal. Des de mitjans del mes de desembre s’han programat activitats diverses a Piera entre les quals no han faltat el Pessebre Vivent, els concerts de nadales, el Saló de la infància i la Joventut o la festa de Cap d’Any que, un any més, va ser tot un èxit.

Arxivat a: Festes
Cavalcada de Reis 2020
Cavalcada de Reis 2020
Cavalcada de Reis 2020
Cavalcada de Reis 2020
Cavalcada de Reis 2020
Cavalcada de Reis 2020
Cavalcada de Reis 2020
Cavalcada de Reis 2020
Cavalcada de Reis 2020
Festa Cap d'Any 2020
Festa Cap d'Any 2020
Festa Cap d'Any 2020
Festa Cap d'Any 2020