Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta el Pla d’Actuació Municipal del mandat

Es presenta el Pla d’Actuació Municipal del mandat

03/02/2020

L’equip de govern va convocar la ciutadania el passat divendres per explicar les principals actuacions que es duran a terme en els propers 4 anys

El passat divendres, 31 de gener, l’actual equip de govern va presentar el Pla d’Actuació Municipal per al mandat 2019-2023, un document que vol ser un full de ruta per als propers quatre anys. El PAM és una eina que pretén planificar i prioritzar aquelles accions que han de permetre garantir i millorar la qualitat de vida dels pierencs i les pierenques.

Entre els projectes previstos hi ha, per exemple, la construcció d’un espai jove, la urbanització i millora de la xarxa de clavegueram a Can Mussarro i El Portell, la construcció d’un nou pavelló i un nou camp de futbol o la implantació d’un pla d’asfaltatge que permetrà garantir la seguretat a la via pública amb actuacions a les vies principals i secundàries cada cert temps. La creació de la via verda de Ca n’Aguilera, El Bosc de l’Àliga i Can Martí i la redacció d’un projecte per a construir un nou centre cultural són altres actuacions previstes al PAM.

Un cop finalitzada la presentació, que es va celebrar a la sala d’actes del Teatre Foment, les persones assistents van poder consultar els seus dubtes als diferents regidors i regidores del consistori al mateix temps que prenien un refrigeri.

Es pot consultar el document íntegre del PAM en l’enllaç adjunt.

Arxivat a: General
Presentació PAM 2019-2023
Presentació PAM 2019-2023