Portada > Actualitat > Notícies > En marxa la sisena edició del cicle 7 d’experiències

En marxa la sisena edició del cicle 7 d’experiències

05/02/2020

El tret de sortida es donarà dijous dia 13 de febrer amb una xerrada a la biblioteca que anirà a càrrec de l’escriptora Empar Moliner

El cicle 7 d’experiències arriba a la seva sisena edició. La Biblioteca de Piera ha preparat una programació de xerrades que es desenvoluparà al llarg de set dijous consecutius i que comptarà amb personalitats de renom.

La proposta està destinada a apropar al conjunt de la ciutadania l’experiència d’un professional de reconegut prestigi en el seu àmbit de treball. Aquestes xerrades comptaran, sempre que sigui possible, amb la col·laboració d’entitats, associacions, establiments comercials o professionals independents de la vila que d’una manera o altra hi estan relacionats.

El programa d’enguany és de qualitat i comptarà amb convidats de renom com les escriptores Empar Moliner i Montse Barderi, els periodistes Natza Farré, Quico Sallés i Joana Bonet, la dramaturga Simona Levi i el fundador de Nasco Feeding Minds, Ousman Umar.

L’Empar Moliner és qui encetarà la programació d’aquest cicle el proper dijous dia 13 de febrer. L’escriptora presentarà T’estimo si he begut i altres contes i Es que abans no érem així, dos títols que ens apropen l’Empar més sarcàstica, més commovedora i amb més sentit de l’humor que mai per parlar-nos de la maternitat, el pas del temps, la mort, la crisi de parella o el declivi de la dona madura, temes que ens descriuen el món en què vivim i alhora ens sorprenen un cop més amb l’intimisme més colpidor d’una de les escriptores més consolidades de la nostra literatura.

Les xerrades se celebraran tots els dijous fins al 26 de març a les 19 hores, a excepció del dijous dia 13 que l’activitat començarà a les 20 hores. La participació és gratuïta.

Arxivat a: Cultura
Empar Moliner
Cartell 7 d'experiències