Portada > Actualitat > Notícies > Bona acollida de la Marató de sang a Piera

Bona acollida de la Marató de sang a Piera

06/02/2020

Un total de 185 persones es van apropar al Casal per a Joves i Grans el passat divendres per participar en aquesta iniciativa solidària

El passat divendres dia 31 de gener es va organitzar la Marató de sang a Piera, una campanya que pretenia augmentar els baixos índexs de sang existents al Banc de Sang i Teixits. La jornada va ser tot un èxit. 185 persones es van acostar al Casal per a Joves i Grans per donar sang, de les quals 163 van poder fer-ho. La resta, 22 en total, van ser oferiments de persones que, en aquell moment, no varen poder donar sang. Cal ressaltar que 24 de les persones participants no havien donat mai sang.

Del total de donacions, un centenar van ser de dones i vuitanta-cinc d’homes. Pel que fa a la franja d’edat de les persones donants, una gran part tenien entre els 35 i els 54 anys.

Des del Banc de Sang i Teixits, l’Ajuntament de Piera i l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia es vol felicitar i agrair a totes les persones la seva participació i col·laboració en la jornada.

Arxivat a: Salut
Marató de la sang 2020
Marató de la sang 2020