Portada > Actualitat > Notícies > El centre de dia Mar i Cel celebra el seu 9è aniversari

El centre de dia Mar i Cel celebra el seu 9è aniversari

17/02/2020

El passat divendres 14 de febrer, els usuaris i usuàries del servei van gaudir d’una calçotada en la qual no van faltar la salsa romesco i el pastís per bufar les espelmes

Les persones usuàries del centre de dia Mar i Cel van celebrar el passat divendres, dia 14 de febrer, el seu aniversari. El servei porta 9 anys en actiu amb la intenció d’oferir suport a les persones amb dependències per tal que puguin recuperar o millorar la seva autonomia personal i social. Per a commemorar aquesta data es va organitzar una calçotada. El personal va preparar els calçots, fets al foc, i la sala romesco. L’àpat va finalitzar amb el pastís d’aniversari. 

El centre, ubicat a Piera, va iniciar la seva activitat l’any 2011 i té una capacitat per a 25 usuaris i usuàries. Ofereix una atenció mèdica, terapèutica, psicològica i sociocultural individualitzada per facilitar totes les tasques bàsiques en la vida diària i per afavorir, així, la permanència en l’entorn familiar habitual. L’horari del servei és de dilluns a divendres de 8 a 20 hores, exceptuant els dies festius. L’equipament disposa de servei de transport en vehicle adaptat i múltiples serveis assistencials. Per a més informació podeu consultar l’enllaç adjunt.

Arxivat a: Benestar social
9è aniversari centre de dia Mar i Cel
9è aniversari centre de dia Mar i Cel
9è aniversari centre de dia Mar i Cel