Portada > Actualitat > Notícies > La periodista Natza Farré al 7 d’experiències

La periodista Natza Farré al 7 d’experiències

19/02/2020

El proper dijous dia 20 de febrer, la Biblioteca de Piera oferirà la segona proposta d’aquest cicle en la qual la Natza Farré parlarà del seu Curs de feminisme per a microones

La popular i coneguda periodista Natza Farré presentarà dijous 20 de febrer a les 19 hores a la biblioteca el seu Curs de feminisme per a microones. El llibre, publicat de la mà d’Ara Llibres, és una experiència per reforçar el paper del feminisme en la nostra societat.

Sense embuts, sense mitges tintes, sense por, amb humor, imprescindible, urgent i en vena. Així és presenta aquest curs de feminisme exprés, amb raons i arguments, dades i exemples i també amb humor i ironia i un punt de sarcasme. La Natza s’erigeix com una veu reivindicativa, entusiasta i rebel que descriu, des de l’inconformisme més absolut, que les dones han de ser feministes per naturalesa, pel simple fet de ser dones.

La Natza Farré (Barcelona, 1972) treballa des de fa anys en mitjans de comunicació amb una marcada perspectiva feminista. Destaca la seva veu directa, que l’ha portat a ser guionista de “La competència”, el programa de caire polític, satíric i social de RAC1. Natza Farré també participa en programes de televisió, com “Ja t’ho faràs “ de TV3 i escriu una contra setmanal al diari Ara. La presentació anirà a càrrec de la Irene Garcia Vargas, presidenta de l’Associació de Dones de Piera. 

Recordem que el cicle 7 d’experiències és una proposta destinada a apropar el conjunt de la ciutadania l’experiència d’un professional de reconegut prestigi en el seu àmbit de treball. El programa d’enguany és de qualitat i compta amb convidats de renom com les escriptores Empar Moliner i Montse Barderi, els periodistes Quico Sallés i Joana Bonet, la dramaturga Simona Levi i el fundador de Nasco Feeding Minds, Ousman Umar.

Arxivat a: Cultura
Natza Farré