Portada > Actualitat > Notícies > Mig miler de persones participen en la rua del Carnaval

Mig miler de persones participen en la rua del Carnaval

24/02/2020

La comparsa ‘La Tribu del Mar’, de Ca n’Aguilera, es va emportar el primer premi en el concurs de carrosses d’aquesta edició

El Carnaval de Piera va tornar a convertir-se, un any més, en un dels més participatius de la comarca de l’Anoia. L’edició d’aquest 2020 va començar divendres a la tarda amb les rues de les escoles Apiària, Les Flandes i l’escola bressol La Tortuga.

El plat fort arribava dissabte al vespre amb la rua del Carnaval i la desfilada de les comparses participants en el concurs de carrosses. Aquest any, mig miler de persones van participar en aquesta celebració entre batucada, animadors i comparses que hi participaven fora de concurs. Els premis lliurats van ser els següents:

1r. premi. La Tribu del Mar (Ca n’Aguilera)

2n. premi. Els Tarakona (AFA Herois del Bruc)

3r premi. Els Guerrers del Foc (AMPA Les Flandes)

Millor coreografia: Los Churretes

Millor vestuari: Víquings Piera

Van participar en el concurs, tot i que no van aconseguir el premi, Els Gumiland, Stranger Things, Ay Ho-Ay Ho i Creixà Maps. La rua va estar animada, en tot moment, per l’escola Dance Luxury, acompanyant el rei Sol, rei del Carnestoltes, i els ritmes de la batucada dels Sbombat’s.

El diumenge, el Carnaval Infantil omplia de gom a gom la Nau de Cal Sanahuja, on es va fer la desfilada de disfresses i hi va haver l’actuació del grup d’animació infantil Kids Party Show. El punt final als actes de carnaval el posarà aquest proper dimecres l’enterrament de la sardina, organitzat pels Diables de Piera. La comitiva fúnebre sortirà a les 20 hores de la plaça Jove i baixarà fins a la plaça del Peix, on es llegiran els versots i hi haurà una sardinada popular.

Arxivat a: Festes
Carnaval 2020 - Rei Sol
Carnaval 2020 - Escoles
Carnaval 2020 - Escoles
Carnaval 2020 - Escoles
Carnestoltes 2020 - La Tribu del mar
Carnestoltes 2020 - Els Taracoma
Carnestoltes 2020 - Els guerrers del foc
Carnaval 2020 - Los churretes
Carnestoltes 2020 - Ay ho - ay ho
Carnaval 2020 - Viquings
Carnaval 2020 - Gumiland
Carnestoltes 2020 - Blue Moon
Carnaval 2020 - Indis
Carnaval 2020 - comparsa troglodites
Carnaval 2020 - Creixà maps
Carnaval infantil 2020