Portada > Actualitat > Notícies > Cerca de suport supramunicipal per ampliar les vies verdes

Cerca de suport supramunicipal per ampliar les vies verdes

09/03/2020

Una trobada amb representants de la Diputació de Barcelona pretén avançar en els camins que han d’unir el nucli de Piera amb els Hostalets de Pierola i Ca n’Aguilera

El passat dijous, l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, i el primer tinent d’alcalde, Josep Llopart, es van reunir amb representants de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola i amb el president de l’Àrea d’Infraestructures, Mobilitat, Urbanisme, Habitatge i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons. L’objectiu de la trobada era que l’administració provincial se sumi al projecte de vies verdes que han d’unir el nucli de Piera amb els Hostalets de Pierola i amb Ca n’Aguilera.

Recordem que les vies verdes són un dels projectes prioritaris de la legislatura amb la voluntat que els pierencs i les pierenques es puguin desplaçar a peu utilitzant camins segurs des del centre de la vila a qualsevol dels dinou nuclis veïnals i també al municipi veí dels Hostalets de Pierola.

Durant la reunió amb Pere Pons també es va reclamar que es facin alguns treballs de manteniment a la carretera que enllaça Piera amb Ca n’Aguilera, un vial que des de fa un temps forma part de la xarxa de carreteres de la Diputació de Barcelona. De fet, l’administració supramunicipal ja s’havia compromés a petició del consistori pierenc a realitzar algunes millores per a garantir-ne la seguretat.

Arxivat a: Urbanisme
Trobada Diputació vies verdes