Portada > Actualitat > Notícies > S’ajorna la preinscripció escolar a causa del coronavirus

S’ajorna la preinscripció escolar a causa del coronavirus

18/03/2020

El Departament d’Educació de la Generalitat ha anunciat que el procés no s’iniciarà fins que es pugui dur a terme en condicions de normalitat

La suspensió de les classes i el tancament dels centrespel coronavirus ha obligat a anul·lar ajornar les jornades de portes obertes i les visites a escoles i instituts previstes per aquestes setmanes. Tenint en compte això, i també la situació de confinament, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha decidit posposar la preinscripció al segon cicle d'infantil, primària i secundària (des de P3 fins a ESO) fins que la situació es normalitzi. 

El calendari publicat fixava la preinscripció entre el 23 de març i l'1 d'abril, amb el sorteig per desempatar el 5 de maig i les matriculacions del 16 al 22 de juny. Aquesta mateixa setmana s’ha anunciat que s'ajorna la selectivitat, prevista entre el 9 i l'11 de juny.

Les escoles i instituts de Piera esperen poder reprogramar les dates de les portes obertes amb la voluntat que les famílies puguin conèixer les instal·lacions, l’equip directiu i docent i el projecte educatiu dels centres. Els centres que tenien previst fer les jornades de portes obertes són: Escola Creixà, Escola Herois del Bruc, Escola Les Flandes, Escola Apiària, INS Guinovarda, INS Salvador Claramunt i el nou institut-escola. Tan aviat com es puguin reprogramar aquestes jornades, les dates es publicaran en aquest portal, a PieraEduca i també a les xarxes socials de l'Ajuntament de Piera.

Arxivat a: Educació
Nen a escola