Portada > Actualitat > Notícies > La Piscina de Piera suspèn les quotes fins que es reprengui la normalitat

La Piscina de Piera suspèn les quotes fins que es reprengui la normalitat

19/03/2020

L’equipament ha hagut de tancar per poder garantir la salut i el benestar tant dels treballadors i treballadores com de les persones usuàries

Davant la situació excepcional provocada per l’expansió del COVID-19 i les mesures que han adoptat les administracions públiques per lluitar contra aquesta pandèmia, la Piscina de Piera s’ha vist obligada a cessar temporalment la seva activitat amb la finalitat de vetllar per la salut  i el benestar de tots els abonats i abonades, així com dels seus treballadors i treballadores.

Des de l’equipament s’està estudiant de forma conjunta amb l’Ajuntament com compensar les persones usuàries i una de les primeres mesures adoptades ha estat la de suspendre la quota del mes d’abril i les següents fins que es reprenguin les activitats habituals. Es demana a les persones abonades que no es retornin els rebuts del mes de març que serviran per garantir el pagament de les nòmines dels treballadors, el manteniment de les instal·lacions en unes condicions d’higiene i seguretat òptimes i, en última instància, permetre la continuïtat del servei un cop superat el tancament. Pel que fa als cursets de natació i altres activitats complementàries, s’està estudiant si deduir la part proporcional del mes de març sense servei o bé compensar-la en la primera quota que es pagui un cop es reprenguin les activitats.  

Arxivat a: Esport i salut
La Piscina de Piera