Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament atura el cobrament pel servei d’escola bressol

L’Ajuntament atura el cobrament pel servei d’escola bressol

25/03/2020

El consistori ha decidit no passar els rebuts corresponents al mes d’abril i allargarà la mesura mentre duri l’estat d’alarma

Davant l’actual situació d’emergència sanitària i la impossibilitat d’oferir determinats serveis, l’Ajuntament de Piera ha decidit aturar el cobrament de la propera quota de l’escola bressol municipal. Així, doncs, el consistori no passarà el rebut del mes d’abril, atès que les persones usuàries no estan rebent el servei, i té previst allargar aquesta mesura mentre duri l’estat d’alarma. 

Aquesta decisió és una més de les que ha pres el consistori pierenc per pal·liar els efectes de l’emergència sanitària. Fa només uns dies, la Piscina de Piera ja va anunciar que suspenia el cobrament de les quotes a les persones usuàries fins que es reprengui la normalitat. Recordem, a més, que s’ha posat en marxa tot un paquet de mesures econòmiques com l’ajornament d’alguns impostos municipals i deixar sense efecte les taxes per a comerços que han hagut de tancar temporalment la seva activitat.

Arxivat a: Hisenda
Escola bressol gall mullat