Portada > Actualitat > Notícies > Se suspèn la Fira i Festes del Sant Crist de Piera

Se suspèn la Fira i Festes del Sant Crist de Piera

27/03/2020

L’esdeveniment s'ha vist afectat per l'estat d'alarma actual i ha quedat anul·lat

L’Ajuntament de Piera ha decidit suspendre la Fira i Festes del Sant Crist d'enguany, on s'havia de celebrar la trenta-unena edició. La situació d’excepcionalitat que es viu actualment a tot l’estat a causa del Covid-19 ha obligat el consistori a prendre aquesta mesura per a garantir que es compleixi amb les instruccions decretades per les autoritats sanitàries. La iniciativa estava prevista del 25 d'abril al 2 de maig.

L’alcalde de Piera, Jordi Madrid, ha explicat que “l’actual situació d’excepcionalitat que estem patint ha obligat a cancel•lar totes les gestions que s’estaven duent a terme per poder celebrar la Fira i Festes del Sant Crist”. Madrid ha reiterat que “la Fira i Festes del Sant Crist és un esdeveniment que necessita d’un treball de coordinació de totes les regidories, i entre diverses entitats de la vila, per a garantir el seu èxit i ara mateix el govern municipal ha de centrar tots els seus esforços en donar suport a la ciutadania i a tots aquells comerços i empreses que s’estan veient afectades per la crisi sanitària del Covid-19, i per tant, encara que ens sap molt de greu, hem d'anul·lar la celebració”.

L’edició d’aquest any volia destinar una part de la fira al foment de la cultura atès que, el passat 1 de març, Piera es va convertir en la propera Vila del Llibre, després de recollir el testimoni de la població de l’Escala. Les activitats previstes per a commemorar la Vila del Llibre també han estat anul·lades i s’està estudiant la possibilitat de buscar-ne una nova data. 

D’altra banda, un dels concerts previstos en el marc de les Festes del Sant Crist, el del grup Doctor Prats, s’ha decidit ajornar-lo fins al setembre i es farà coincidint amb la celebració de la Festa Major de Piera.

Arxivat a: Fires
Logo Sant Crist
Sant Crist anul·lat