Portada > Actualitat > Notícies > Es posposa la 2a edició del Festival Jardins Musicals de Piera

Es posposa la 2a edició del Festival Jardins Musicals de Piera

01/04/2020

Davant la situació d’excepcionalitat actual pel Covid-19, l’organització ha decidit ajornar l’esdeveniment fins a l’estiu del 2021

El Festival Jardins Musicals de Piera ha decidit posposar l’edició d’aquest 2020 per a garantir la salut i la seguretat de les persones participants, artistes i públic en general davant la pandèmia del coronavirus. Després de l'èxit de públic de la primera edició de l’any 2018, amb l'exhauriment total de les entrades i amb la intenció de preservar el caràcter bianual, el festival ja tenia a tancada i confirmada la cartellera artística per aquest juliol de 2020. En aquesta ocasió, l'equip directiu havia apostat per l'augment de la proposta artística i la seva internacionalització, convidant al nostre municipi a figures de la lírica, músics, ballarins i coreògrafs que es donen cita en els principals teatres, festivals i sales de concert d'arreu del món. Al juliol del 2021 es mantindrà la mateixa cartellera artística.

Una de les novetats que presentava enguany el Festival Jardins Musicals era l'increment del nombre localitats amb l'objectiu de donar resposta a tota la demanda de públic. L'equip del festival seguirà treballant per a fer possible aquests tres espectacles que se celebraran els dies 15, 16 i 17 de juliol de 2021, reactivant així l'art i la cultura musical de Piera.

Arxivat a: Cultura
Festival Jardins Musicals de Piera