Portada > Actualitat > Notícies > El tercer trimestre del curs escolar s’inicia de forma telemàtica

El tercer trimestre del curs escolar s’inicia de forma telemàtica

14/04/2020

Piera se suma a la campanya ciutadana que proposa compartir el servei de wifi per a garantir que l’alumnat sense internet pugui treballar des de casa

Avui dimarts, dia 14 d’abril, s’ha reprès el curs escolar de forma telemàtica. Amb la voluntat d’evitar la bretxa digital i garantir que l’alumnat pugui accedir als continguts, el Departament d’Educació donarà orientacions als centres educatius per a iniciar el repartiment de línies de connectivitat i dispositius a les famílies que no en disposen.  Actualment disposen d’uns 20.000 dispositius que es distribuiran entre l’alumnat que en tingui necessitat de 6è de primària, 4t d’ESO i 2n de Batxillerat,que són els que acaben el cicle, i en aquells centres considerats de màxima complexitat. L’Ajuntament de Piera està coordinat amb el Departament d’Educació per si  en algun centre de la vila quedessin necessitats no cobertes. 

Paral·lelament, Piera es suma a una campanya que proposa compartir wifi entre el veïnat. Des de l’Ajuntament es demana la col·laboració ciutadana perquè obrin les xarxes de wifi particulars de 10 a 16 hores i així permetre que els estudiants que no tenen accés a internet puguin accedir-hi per a descarregar les tasques escolars, comprovar correus electrònics del centre escolar i mantenir contacte amb professors i/o tot i estar aïllats a casa. Es proposa que les persones que es sumin a aquesta proposta facin públiques les seves xarxes posant un avís a l’escala de la comunitat de veïns o a la porta del seu domicili.

Arxivat a: Educació
Nen a escola
Campanya obertura wifi
Ordinador