Portada > Actualitat > Notícies > Suport a les persones autònomes per pal·liar els efectes del coronavirus

Suport a les persones autònomes per pal·liar els efectes del coronavirus

14/04/2020

Les administracions supramunicipals obren línies d’ajuts destinades a les persones autònomes que acreditin una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació

La Generalitat de Catalunya ofereix un ajut a les persones autònomes afectades econòmicament pel coronavirus. La convocatòria està destinada a persones físiques donades d’alta com a treballadores autònomes al Règim Especial del Treball Autònom de la Seguretat Social i amb domicili fiscal a Catalunya. Aquestes hauran d’acreditar una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació durant el mes de març de 2020 ocasionada per la situació actual i per l’obligatorietat de tancament dels seus establiments durant l’estat d’Alarma. 

El termini per a presentar la sol·licitud es va iniciar el passat 6 d’abril i finalitzarà el dia 5 de maig. La tramitació no està afectada per la suspensió de terminis decretada i, per tant, es pot tramitar seguint el procediment habitual. El tràmit només es pot fer per internet.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Tràmits en línia